ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Οι θέσεις που προτάσσει η ΝΕΟΝ αφορούν τις προκλήσεις των νέων στη σημερινή εποχή, βασισμένες στις φιλελεύθερες αρχές και με όραμα να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Φιλελευθερισμός στο προσκήνιο

ΑΝΟΙΧΤΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε ανεκτικοί, δεν δεχόμαστε κανενός είδους διάκριση των ατόμων με βάση το φύλο, τη θρησκεία, την καταγωγή, το χρώμα και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Θεωρούμε τη διαφορετικότητα βασικό παράγοντα για την ανοιχτή κοινωνία που οραματιζόμαστε, όπου κάθε άτομο έχει την ελευθερία να εκφράζεται όπως επιθυμεί, ενώ γίνονται σεβαστά και προστατεύονται τα δικαιώματά του. Τασσόμαστε απαράμιλλα υπέρ της ευρωπαϊκής οικογένειας και της βορειοατλαντικής συμμαχίας.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι διεθνείς εξελίξεις μας οδηγούν στην υιοθέτηση ψηφιακών και οικολογικών πρακτικών που θα μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. H κλιματική κρίση είναι ένας αγώνας που χάνουμε, αλλά είναι ένας αγώνας που μπορούμε να κερδίσουμε. Στηρίζουμε την δημιουργία υποδομών για καινοτομία και ανάπτυξη της τεχνολογίας. Στοχεύουμε στην προώθηση του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού της Πολιτείας, της οικονομίας, αλλά και της κοινωνίας εν γένει.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

3 + 9 =